lördag, maj 22, 2010

från mormor.

Nu är jag hemma igen efter att ha firat mormor hela dagen. Fastän mormor varken pratar eller rör sig numera så ler hon, vilket är härligt att se. Hon bara ler.

Jag och kusinerna med respektive lekte en del lekar under tiden då måltiderna smälte i magen, och jag insåg då hur trevligt det är att man blir äldre. Vi kunde nu "leka" tillsammans allihop (17-30 år). Det här med kusinrelationer är något jag verkligen uppskattar och jag är tacksam för att min kusinskara på både mammas och pappas sida har passande åldrar.

Att ha kusiner är som att ha några extra kompisar. De blir extra bra kompisar eftersom de har en del likadana gener som en själv och nog är det det som gör att man kan ha det så roligt tillsammans. Ibland är det dock en nackdel att man tänker lika och skrattar åt samma saker. Vi är nämligen släkten som är sämst på att hålla oss för skratt vid fel tillfällen. Finns det någon kurs för att bota sådant!?

2 kommentarer:

Mary Poppins sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mary Poppins sa...

Haha, det var så kul igår! Dock lite jobbigt att skratta vid fel tillfälle ;) men ändå kul. Du borde starta en kurs för sådanana tillfällen, annars kan du ha en kurs för folk att KUNNA skratta (det finns det lite av).

Detta får bli snart igen, kära kusin!

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).