tisdag, april 03, 2012

kaffepressen.

Personer i min närhet som dricker alkohol tycker att jag är irriterande och tråkig som inte dricker alkohol. De tycker att alkohol är en självklar dryck som man SKA dricka eftersom det tillhör den sociala biten i samhället. 

Men den argumentationen har jag inte helt förstått förrän efter det att jag började dricka kaffe för cirka 5-6 år sedan. 
Då insåg jag snart att jag ser likadant, som alkoholiser, på folk som inte dricker kaffe. "Så fånigt att inte dricka kaffe. Det är ju en del av kulturen. Självklart ska man dricka kaffe, man får lära sig det, och inte sitta med ett glas saft när man är 20+".

Frid till alla de personer som varken dricker alkohol eller kaffe men... 
neej, känn pressen. 
Börja dricka kaffe. Det är en magisk social dryck som för samman människor på ett alldeles unikt sätt, särskilt i detta land. Dricker man inte alkohol så bör man iallafall dricka kaffe för att komma närmare, få djupare och mer innerliga relationer i sociala sammanhang.

4 kommentarer:

elin sa...

Jag kommer icke att lyda!! :P Det blir saft tills jag sitter och är grå.

rebecka. sa...

Men, din lille envise fis. Det är härmed min nya dröm att en dag sitta på Espresso house och dricka kaffe med dig, och du vet.. när jag har en dröm - då uppfyller jag den. Du har inget val helt enkelt. Du kommer bli kaffedrickare. :)

De la realidad sa...

Och de som varken dricker kaffe eller te.. det är ännu värre. ;) Nej, jag kan förstå att man inte gillar allt, men som du säger är det ju väldigt socialt att dricka. Dessutom blir man trevligare med något varmt i handen. ;)

elin sa...

Jaså? Det säger du? :P Då har jag inget val då...

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).