fredag, april 06, 2012

en lång fredag.

När det är långfredag ska man nog försöka sova extra länge på morgonen men jag vaknade illamående av att några stillbilder från filmen Passion of the Christ snurrade i huvudet. Jag har aldrig sett hela filmen men de få scener som jag sett har etsat sig fast ordentligt. Vissa tycker att filmen är riktigt bra och att den nästan är obligatorisk att se men neej, att se en person torteras ska man inte behöva stå ut med om man verkligen inte måste.
Kristen eller inte. 
Det hör iallafall till allmänbildningen att påsken har med Jesus död och uppståndelse att göra, och det hör påsken till att man åtminstone en gång ska lyssna på den HÄR sången och såklart försöka sjunga med i understämman.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är inte heller förtjust i den filmen. Är för känslig för detta..Glad påsk i alla fall / mamma

Anonym sa...

Kopplar bara den låten till ett
utav de ca.36637 begravningar vi varit på
Tyvärr.... /sis

Maud sa...

Jag tror jag ska ta och sjunga den sången i morgon. Den påminner mig om min barndoms påskar. Idag har jag haft hela familjen hemma på påsklunch så idag hann jag knappt med att tänka på att det var påsk.Det var så roligt att träffa dem alla. De två barnbarnen växer för var gång.

Maria sa...

Den sången är fin, den säger så mycket. Lite moll-ig, gillar det.

Det är alltid bra att påminna sig om varför vi firar påsk och vart det kommer ifrån. Både allmänt men också personligt, att Han gjorde det för dig och mig. Det är något att vara tacksam över så det heter duga.

Ha en underbar påsk!
KRAM

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).