onsdag, juni 22, 2011

nyckeln hämtad.

Här är min lägenhet. Det är inget ljud på filmen så jag rekommenderar att du sätter på lite fin musik för att förhöja stämningen.


Välkommen hem till mig.

10 kommentarer:

Mijjan sa...

Ska bli spännande att se va du med dina flinka fingrar kommer göra för underverk med den lägenheten. Vilka underbara skafferiskåp i köket. Så höga :) Och trevlig utsikt ser det ut att vara också. bara att säga Hongera :)

Anonym sa...

Becka!! vilken fin lägenhet. Eget kök med ljusa luckor?? vad kan du mer begära av din första egna lya.
Gröna träd utanför...Grattis till detta.mammi

De la realidad sa...

Åh, vad fint! Det kommer nog att bli hur bra som helst. :) Spännande at se hur du inreder sen.

Josefine sa...

Å vad kul att du äntligen fått lägenhet alltså! Man har ju verkligen fått följa din längtan här i bloggen :) Ska verkligen bli roligt att se allt inredande du kommer ha för dig! :)

elin sa...

Exciting, exciting! Åååå, Becka tänk nu slipper du att känna dig "mammig", städa runt som en tok efter andra, trängas i kylskåp, känna stinkande lukt från okända föremål, ligga vaken på studentfestnätter, trycka in kläder i en redan full garderob, göra om sängen till en soffa varje dag etc... Tänk, nu kan du sitta vid ditt eget köksbord och äta kvällsmackan och dricka ditt favoritte. Tänk. Så glad för din skull!! Och tänk, nu kan du bjuda hem mig till din alldeles egna lägenhet. WOW!

Norrsken och stjärnfall sa...

Vilken fin lägenhet! Ska bli kul att se hur du inreder den och sätter din egen prägel på ditt hem. Verkar vara fint utanför också. Hoppas att du kommer trivas i ditt nya hem.
Grattis till ditt första egna boende!
// Lindha

Maria sa...

GRATTIS till dig Rebecka!
Du kan du få uttrycka alla dina inredningsdrömmar :)

Möjligtvis har jag varit i den lägenheten förrut på lärjungagrupp men definitivt inte när Rebecka bor där :) MYCKET SPÄNNANDE!

Kram

Maud sa...

Grattis Rebecka till den fina lägenheten! Hoppas du kommer att trivas bra där. Kram moster maud

Anonym sa...

woooooooooow : ) /sis

Anonym sa...

Ååååå, såå underbart med lägenheten :) och när jag tittar på inläggen efter detta ser jag att du har fått det jättefint och hemtrevligt :) /A-M

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).