tisdag, juni 08, 2010

mormor död.

Hur kan jag känna på mig så starkt? Det var samma när farfar dog. Jag bara visste kvällen innan att inatt kommer han dö. Så jag mådde verkligen illa då och vaknade omedvetet precis innan mamma ringde vid klockan 01. Igår kväll var det samma känsla. Jag mådde illa, visste inom mig att mormor skulle dö under natten och därför ändrade jag signalen på min telefon. Ville inte koppla min nuvarande favoritsignal med ett dödsmeddelande.
I morse ringde mamma och sade att mormor dog inatt strax efter 24.00. Mammas man hade vaknat under natten och sagt till mamma att han drömde om änglar som sjöng - de förstod då att mormor hade dött.

Det var dagen efter att vi hade firat mormors 90årsdag för två veckor sen som något hände och hon blev sämre. Kanske kände hon frid efter att ha fått träffat både barn och barnbarn. Rest in peace mormor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint du skriver om din mormor.Och att du fick ett kort med på henne.Tänk att hon är där hon längtat till...och får träffa alla sina kära o nära. Hennes pappa Carl måste väl jubla att få se sin dotter igen. Och fina morfar....skönt att hon är hemma. Men så tomt!!!! mamma

Anonym sa...

r.i.p

världens bästa..

/sis

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).