torsdag, juni 17, 2010

hjälp att välja.

Varför är så många badrum blåa med blå plastmatta och blåa plastväggar!!? Det är ju så fruktansvärt fult att jag spyr. Jag kollade på lägenheten idag och försöker nu överlägga hur jag ska göra.

Hallen är äckligt orangegul (kanske de kan måla om), köket har gråa luckor med ljusrosa tapeter (mindre hemskt men ändå ganska hemskt) och badrummet äckelblått. Själva rummet är vackert vitt, balkongen är stor, köket mysigt, kyl och frys fräscha, klädkammaren är underbar. Dessutom ligger tvättstugan på samma våning, ett stort förråd på vinden, ICA ligger på första plan och stan är precis utanför. Det blir några hundra extra i månaden och jag får cykla en lite längre sträcka till universitetet men samtidigt får jag eget kök, vilket är det jag längtar efter mest just nu. Jag försöker också jämföra med storebror som betala 4100 för 21 kvm. Jag får betala ca 3100 för 31 kvm. Visserligen inte lika fräscht men ja. Hur ska jag göra? Behöver åsikter.

5 kommentarer:

Malin sa...

Jag tvekade också på en lägenhet för två år sedan, men försökte tänka bort det dåliga och i stället se hur jag kunde göra det bättre. Och det gick. Jag trivdes jättebra. Men ja, självklart ska man ju inte behöva stå ut med vad som helst... Gå efter magkänslan!

Anonym sa...

Men det låter väl inte helt fel med alla fördelarna i allafall. Skulle nog slå till! Lycka till!!
Kram
Mette J

Anonym sa...

Becka pecka i lingonskogen så klart att du ska ta den:) inte finns det nån lägenhet i världen som kommer att se ut som du vill ha det, det finns ingen möjlighet att det finns någon som tänker som dej:) och om jag känner dej rätt så kommer färgerna på väggarna och golvet vara ett minne blått när du kommer att ha nått att säga till om. Du kommer att lösa dessa problem innan du har sovit där en natt;) slå till nu!! kram kram

Anonym sa...

Få inte snurr för alla konstiga färger. Du är van vid att det nu stämmer så bra i ditt rum. Men att få hallen omtapetserad vore väl inte så dumt..fråga om det går.

Tycker du för mycket för pengarna. Är det inkl.alla utgifter...hemförsäkring o el???internet.
Det verkar inte ligga alltför långtbort från universitetet. Varför inte slå till.
hälsn. Mamma

Mijjan sa...

Ja ta den! :)

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).