onsdag, juni 27, 2012

den falska allsången.

Hur många gånger vill man inte vända bort huvudet och forma håret till små öronproppar när man tittar på Allsång på Skansen? Jo, vansinnigt många gånger. Programmet blir närmast olidligt att se på grund av flera orsaker och den främsta orsaken måste vara att 97% av de vanliga människorna som blir tilldelade mikrofonen sjunger fruktansvärt falskt.

Det är nästan att man blir lite orolig när man ser programmet för var finns de välsjungande svenskarna? Har vi ens några sådana? Hur liten procent av vår befolkning KAN träffa rätt toner egentligen? Varför samlas alla de falsksjungande i direktsänd tv?

Frågorna är många och tanken tänk om kommer.
Tänk om alla svenskar, alla människor på jordklotet kunde sjunga rent och vackert. Vad ljuvligt det hade varit för öronen.

Tänk också om mitt hår kunde bestämma sig för att vara krulligt eller rakt. Jag förstår inte. Efter att självfallet gömt sig under lång lång tid kom det plötsligt tillbaka häromdagen, och det med råge.

1 kommentar:

Maud sa...

Man kan uppleva Allsången lite olika jag brukar finna en tröst i att det finns fler än jag som sjunger lite si och så t.o.m. kanske lite falskare(jag vet inte?Hoppas kanske bara? ) än jag eftersom jag hör att det inte låter så vackert!

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).