torsdag, september 15, 2011

dagens fusk.

Hejhej, lyftmaskinsmänniska som just åkte förbi i jämnhöjd utanför mitt fönster. Människan lär ju fråga sig vad det var för störd människa som tittade gladeligen på honom med sin fånigaste min och vinkade där i fönstret. Osäkerheten i mannens ansikte och handen som han inte riktigt visste om han skulle ta upp eller inte gör mig nöjd inombords.

Nu var det ju inte det jag skulle skriva i och för sig. Titta, jag älskar denna typ av fusk då jag snor det lyxiga från en nyinköpt rea-produkt av fint märke och fäster märket på en mindre lyxig pryl i hemmet. Denna gång blev en rostig plåtlåda från IKEA uppiffad.

Genom att göra på det sättet lurar jag både mig själv och andra: "Nämen oooh. Sia? Himla?! Här spenderas det pengar minsann".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dina bloggar är så härliga att läsa. Nya saker som både är tänkvärda och inspirerar till att fixa ngt i sitt hem.
Kan du inte få arbete inom ditt intresseområde. Brukar du vara på Erikshjälpen i din stad. Såg butikschefen i Norrköping på ledarforum,en man( Peder tror jag det var. Kolla in läget där om du har lust!!!kram mamma

Maud sa...

Din blogg är bland det första jag läser när jag sätter mig vid datorn. Du skriver så trevligt och lägger in så intressanta bilder. Det är även så roligt eftersom du skriver ofta så man har något nytt att kolla på varje gång, det gör ju det hela ännu mer spännande.

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).