fredag, september 02, 2011

angående kläder.

Att titta på hur folk klär sig säger mycket om vilken slags inredning de tycker om. Väldigt intressant. Om jag vore rik skulle jag äga en hel garderob med Odd molly och NoaNoa-kläder och då kan man ju verkligen räkna ut vilken stil jag tycker om.
Jag såg ett kort häromdagen från min konfirmation och tjena, vad jag skämdes ihjäl!! Jag hade ljusblå gympaskor med uppdragna snobbenstrumpor(!!) i plus alltför stora ljusblå trekvartsbyxor och någon vit, sjuttio storlekar för stor, skjorta!

Då måste jag säga att jag iallafall är lite mer intresserad av mode idag än vad jag var då (säkert tack vare lillasyster).
En dag vill jag vara lika stilig som Julie Andrews. Sitta med benen som en drottning och klä mig elegant samt ha snygga tänder, fast det sistnämnda lär ju knappast bli till verklighet. "Dina käkar sitter snett" säger tandläkarna så om jag ska få fina tänder måste jag göra en hel käkoperation och då får det vara.

Det är väl lite charmigt att inte vara perfekt - kanske.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dina käkar å din prick är du..förbättra inte för mycket då känner vi inte igen dej. Alla har vi saker som inte vi tycker är så bra. Men vem mår bättre av att vara perfekt.Varje människa har sitt eget orginal, Det gillar jag. KRAM mamma

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).