torsdag, augusti 25, 2011

trasmattiga ideèr.

Har haft ideén länge. Ville lägga en trasmatta under matbordet för att få bort en del av plastgolvet. Nu har jag det och kan inte bestämma mig om jag tycker det är fint eller inte.

Självfallet ekar ordet opraktiskt i hjärnan också men äh, så länge man inte har barn får man väl passa på att tänka estetiskt framför praktikaliteter. Färgerna i de två trasmattorna är väldigt fina men kanske kommer mattorna få nya funktioner. Ojojoj. Nu kom det idéer här.

Föreställ dig bara en häftig bröllopsdukning där långborden har trasmattor i vackra färger som dukningsunderlag!
Eller varför inte göra sig ett robust vackert överkast när det är så svårt att hitta fina och billiga sådana i butiken?

Annars kan man ha trasmattan som skärm/rumsavdelare, gardin, tavla alternativt anslagstavla där lappar eller bilder sätts fast med ståltråd och där pennor och annat småtjafs kanske får befinna sig i konservburkar som blivit papperslösa och som även de sätts fast med ståltråd på den väggupphängda trasmattan..

Hjälp, vad min kreativitet spinner just nu. Snart går det för långt. Jag bara vet det. Stoppa mig!
Okej, försent..

"Ha trasmattor för altargången i kyrkan!".

Gå och lägg dig Becka.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilken fin trasmatta. Oj, vilka ideer du får fram av en mattstump.

Mycket ombonat med en matta under bordet.Inte så praktiskt om man har barn. Passa på nu innnan du skaffar familj. Och njut av denna fina inköpta sak. Ha de....mamms

De la realidad sa...

Jag tycker att det var väldigt snygga trasmattor måste jag säga. :) Och jag trodde väl aldrig att man skulle kunna ha trasmattor som sängöverkast, men du visar att jag har fel. Härligt att bli lite inspirerad ibland!

Josefine sa...

Wow, du har verkligen en massa idéer! Och allt såg väldigt fint ut dessutom. Var hittar man så fina trasmattor? (I så "diskreta" färger?)

rebecka. sa...

Tusen hjertelig takk! De här trasmattorna fyndades på Åhléns för en ganska billig penning.

hanna-mia sa...

haha!! ÄLSKAR din kreativitet i detta inlägg! så skönt och så härligt med annorlunda saker som inte är allt det andra likt. en trasmatta som överkast eller duk liksom. GILLA! kram H-M

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).