onsdag, augusti 03, 2011

förlovningens tid.

Vad vara detta? Den senaste månaden har varit förlovningens månad nummer ett. Folk från alla håll och kanter har gått och förlovat sig och det lär väl bli som förra året - att alla bröllop kommer samtidigt också.

Det är speciellt att man är i den åldern nu. När ens vänner gifter sig, förlovar sig, flyttar ihop och blir gravida märker man att man faktiskt inte är något litet barn längre. Jag är vuxen! Tanken slår mig ibland och jag frågar då mig själv: Vuxen? Jag? Hur ska man känna sig när man är vuxen? Hur ska man vara? Är jag tillräckligt vuxen för att vara vuxen? Hur känner sig mamma när hon ser sina små barn vara stora?
Den sista frågan fick jag i stort sett svar på när jag träffade mina norska barn nyligen. Tjejerna med tandställning, tonårskläder och pappan med ett öga på vilka killar som lurade i vassen medan småpojkarna vuxit ur sina kläder och man såg hur deras personlighet lyste fram alltmer. Det var otroligt häftigt att se. Sång, tillägnat pappan: HÄR.

1 kommentar:

Anonym sa...

Svar på " hur en mamma känner när ens barn blir vuxna". Alla åldrar har sin tjusning på ngt sätt. Småbarnstiden,tonåren och att stå på egna ben. Visst kändes det konstigt när sista barnet( sara) stack iväg. Finns det något kvar nu?? men det gör det. det är så gott att veta att ni finns så nära mej fast på ett annat sätt. Ni är vuxna och tar ansvar och det är en skön känsla för en mor. Jag finns alltid för er. Alla är lika mycket värda i mina ögon. kram ,Becka från en lycklig fyrabarnsmamma

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).