fredag, februari 10, 2012

överraskningsexperter.

Mamma tycker att hon är väldigt rolig när hon lägger ett töntigt gosedjur eller något annat under påslakanet eller i kuddfodralet där man ska sova. Som att man inte ser att det står upp en liten bula?! Ja, NUförtiden ser man det ja men i början hände det ofta när man kom hem sena tonårsnätter att man närmast skrek till eftersom det låg något av främmande material nere vid fötterna eller att man fick nackspärr för att mamma hade lagt en stenhård bok i kuddfodralet.

Det ligger i familjen det här med ovväntade överraskningar på oväntade ställen i ovväntade tider. Jag kan faktiskt nästan utnämna vår familj till att vara expert på just det området.
Förutom bilderna kan även detta styrka mitt utnämnande:

- Min brors fästmö berättade nyligen att min bror hade sänt, via blombud, en vacker blombukett med tillhörande text där han berättade att han hade ordnat flygbiljett till sin fästmö för att hon skulle kunna komma och hälsa på honom (han var för tillfället utomlands).

- När mamma blev kär i sin nuvarande man skrev jag och min syster mannens namn med bläck på allt som fanns i köket. På alla päron, tepåsar, servetter, kakboxar etc. stod det hans namn blandat med mammas namn och en del hjärtan. Mamma fick ju nästan panik eftersom han skulle komma och hälsa på för första gången samma dag eller dagen efter.

Sådana är vi.

3 kommentarer:

Maud sa...

Kul grejer ni hittar på! Mysiga kusiner och svägerska!!!

Anonym sa...

Haha! Vi bara har det i oss !

Jag börjar bli mamma * 4 dock.
Det är lite illa ; )

/sis

Anonym sa...

Absolut, vi fortsätter med överraskande ,töntigan saker i familjen..Det ger lite extra krydda i vardagen!!Får lov att säga att jag gillar när ni tokar er!!
Salig mamma som får ha sådana tokiga ungar.............hiii..

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).