söndag, februari 05, 2012

fru Storch på bröllop.

Bröllopet igår var en en succé, särskilt när Johan Glans dök upp på storbildsskärmen och när en av mina före detta gymnasielärare dansade hiphop med luvtröja på sig. Det är sådant som man bara skulle kunna drömma om men som nu faktiskt blev verklighet.

Brudparet var såklart dagens snygga höjdpunkt och jag njöt extra mycket av den svarta dekorationen i festlokalen, vilket troligen berodde på att chansen för att få hjälpa med dekorationen till ett brudpar som vill ha svart som accentfärg igen är oerhört liten.
Vet du vem fru Storch i filmen Sällskapsresan är? Igår kände jag mig som en blandning av henne, hennes man och Stig Helmer, dvs. extremt töntig och malplacerad när det var partydans i slutet av bröllopsfesten. Om man inte vågar tönta sig helt och inte heller vågar dansa seriöst blir det uppenbart en fruktansvärt mesig kombination.

I Afrika skulle jag dock absolut ha kunnat töntdansa hela natten men jag ogillar starkt det här med personlighetsstämplar som man får efter många år i gemenskap med samma människor och som finns kvar oavsett hur lång tid som går och oavsett hur mycket man har förändrats. Därför är jag oerhört tacksam för att jag bytt miljö och stad både en och två gånger.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan tänka att din dukning var så fin som brudparet ville. Du är ju expert på detta...detta med dans..ngt som jag gillar ..men inte riktigt behärskar. Kanske en dag tar du några fina danssteg, vem vet??

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).