tisdag, juli 19, 2011

skrattets dag.

Har varit lite trött på jobbet idag och därmed skrattat åt allt.
___________________
- Skrattade så att jag grät då en tuff tonåringskille gång på gång speglade sig i fönstrerna till personalrummet. Fönstrerna ser ut som speglar utifrån men är som vanliga fönster innifrån. Fruktansvärt roligt.

- Kunde knappt berätta vad som hänt till min arbetskamrat eftersom jag skrattade så, och det jag försökte få fram var att en liten kille cyklade ner för en brant sluttning en bit bort och att jag såg det, vände mig om och frågade: Oj, hur gick det!? Killen log bara åt mig och jag vände mig om igen. Ett steg senare gick jag rätt in i en dörr.

- Mitt under städandet på herrtoan hördes från radion: [...]och Malin Struts tog sig vidare[...]. Jag började gapskratta och tog mig stapplande ut till kollegan för att dela det roliga.

- Slutligen försökte jag och kollegan frakta en massor tunga grejer på en kärra och det blev bara kaos av alltihop. Då skrattade nog både kollegan och jag så att tårarna kom.

3 kommentarer:

Malin sa...

Vill bara säga att du har världens finaste blogg. Jag tror att jag har sagt det förut förresten.. Men ja, jag säger det gärna igen i så fall :)

Hoppas du har det bra, och så!

Kram!

elin sa...

Haha! Skulle velat va där och skrattat med dig..

Anonym sa...

hihi... skojjig dag

/sis

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).