torsdag, juli 07, 2011

från badrummet.

BADrummet. Ja, nu har jag ju verkligen rätt att säga badrum då det finns badkar med i bilden. Badrummet är under inredningsuppbyggnad och bilderna kan tyvärr inte visa själva känslan men uppenbarligen är den rosa tiden förbi.

Mitt motto för badrummet är: Göm alla fula saker.

Därför

1. tar jag alltid bort de fula eldorado-etiketterna från flaskorna 2. och lägger allt småkrafs i fina plastmatlådor, i badrumsskåpet och i en korg i garderoben utanför. 3. Mina nya handdukar från Clas Ohlsson har fått de gamla etiketterna från mina före detta Himla-handdukar 4. och istället för den fula tandkrämstuben har en slutanvänd shower gel från Hugo Boss fått sin plats.

Tänk efter: Är det verkligen så ansträngande att öppna badrumsskåpet ovanför handfatet för att ta fram tandkrämen istället för att ha den på handfatet?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lyckost dej med ett badkar...jag är avundssjuk på det. Att under kalla dagar krypa ner i ett badkar är underbart Så mysigt du har fått det...ska väl komma på besök framöver!!! häls-mammi

Maud sa...

Tack, vad många bra tips för hur man kan göra fint i badrummet. Jag gillar också när det inte är för rörigt med saker i ett badrum, men har inte riktigt kommit på vad jag ska göra åt det, men du hade ju massor av bra och enkla tips. Maud

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).