måndag, juli 12, 2010

helgen i juli.

Å där var bröllop fem av fem avklarat. Kusin Madeleine gifte sig med sin älskade bonde i helgen. Än en gång samlades släkten och jag fick ha både mamma och lillasyster som nattgäster i mitt lilla studentrum. (Bild lånad från brudens lillasyster). Jag hade den ljusblåa klänningen som jag skrev om. Fick se till att dra ner den hela tiden (oftast brukar man ju få dra upp klänningen när man har bandlös klänning). Hade dock leggings i kyrkan.Värmen har varit extrem för att vara Sverige de senaste dagarna och efter att mamma och jag hade gått på en långpromenad igår (när lillasyster åkt vidare på sin semester) var det ljuvligt att ta en iskall dusch. Nu förstår jag varför jag inte klagade på att vattnet i duschen i Kenya alltid var kallt - det är ju gudomligt skönt att duscha kallt när det är så varmt ute!
Mamma och jag fikade i den här stadens "gamla stan", besökte ett katthem där det var mängder av hemlösa katter som vi gosade med länge och lagade mamma-mat medan vi väntade på att regnet och åskan skulle rensa upp i den mycket kvava luften. På kvällen skedde det märkliga. Mamma och jag, som nog är världens två mest fotbollsOintresserade människor, bestämde oss för att försöka titta på VM-finalen en liten stund iallafall. Vi gäspade mest och skrattade åt spelarnas namn men vi tittade och tittade och tittade - bara för att kunna skryta om att vi faktiskt har sett en hel match. Vi lyckades otroligt nog se hela matchen och därmed var det VI som var vinnare. Att Spanien vann var inte så stort. Våran prestation var större.

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst var det ett vackert brudpar!!!
Du var också jätte vacker Rebecka, roligt att ni kunde vara med så många från er familj också. kram från brudens mor din moster.

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).