måndag, juli 09, 2012

magkänslan.

De senaste två veckorna har jag känt en stark maning på insidan att ta upp mina lådor från förrådet i källaren och låta lådorna stå i lägenheten istället. Dessvärre (norskt ord?) har jag inte lytt maningen fastän dess styrka gjort mig nästan illamående, och idag satt det tyvärr lappar på entrédörrarna i huset: "Viktigt meddelande. Vi har haft inbrott i källaren och lägenhetsförråden. Kolla igenom ditt förråd och kontakta både försäkringsbolaget och oss ifall du saknar något". Det har tydligen aldrig varit inbrott i den källaren innan och då är huset byggt på 20-talet.

Mitt förråd var uppbrutet och de översta lådorna igenomrotade men det verkade dock inte som om att tjuvarna hade hittat något av värde.

Att man kan få förnimmelser, en stark magkänsla och känna på sig saker kan vara läskigt men ju oftare det händer desto mer övertygad blir jag om att det finns en andlig dimension utanför oss människor och att allt faktiskt inte kan räknas ut på vetenskaplig väg.

2 kommentarer:

Josefine sa...

Nejdå dessvärre är svenska :) Skönt att de inte tog nått iaf! Det brukar kunna ta några försök innan man vågar lita på denna "magkänsla".

elin sa...

Häftigt!

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).