måndag, maj 28, 2012

i pärmen.

"Min första kärlek var ****. Jag sa hans namn dagligen vid ett års ålder. Jag tyckte så mycket om hans glada och mörka ansikte".

Mamma gav mig nyligen min första pärm som legat i förrådet många år och i pärmen hittas flera intressanta noteringar. Enligt noteringen ovan har alltså min förkärlek till mörkhyade människor inte kommit med åren utan det är något som jag har fötts med. På ett av fotografierna ligger dessutom min favoritdocka i vagnen, den docka som hade mörkt krulligt hår och mörkhyad kropp. Det är både fascinerande och märkligt.
I pärmen står det även:
"Becka var väldigt mysig. Hon vinkade, la huvudet på sne och charma."

Inte vinkar jag, lägger huvudet på sned och charmar idag men att jag har något odefinierbart mys över mig påpekar folk ständigt. Det är intressant att en människas personlighet och intressen kan vara synliga redan i väldigt tidig ålder. Leta upp din pärm du med.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du hade faktiskt kort på mörka barn dels på dörren å andra ställen i ditt rum. Märkligt hur förkärleken till bruna barn som du sa...började så tidigt!!
Pojken (afrikan)du mötte på lekplatsen och ni åkte varsin karusell bredvid varandra.Finns kort på detta, som skedde i Uppsalas stadspark!!
Kommer ihåg ditt varma leende mot honom...mamma

elin sa...

Haha, det här är ju otroligt!! Häftigt och märkligt på samma gång.

Anonym sa...

haha. Joshua då?
han kommer jag ihåg.

/sis

Anonym sa...

haha. Joshua då?
han kommer jag ihåg.

/sis

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).