söndag, mars 13, 2011

veckans kanin.


Till försvar för Alex Schulman i gårdagens inlägg kan jag skriva att pga att han ställde upp som programledare i 'Veckans kanin' lär han ha ganska bra humor trots allt (om han nu inte bara blev tvingad att anta uppdraget förstås). Veckans kanin är, för ovetande, ett tv-program där en stor töntig kanin förföljer en kändis under en veckas tid. Kändisen måste ha gjort en stor tabbe för att bli utsedd till att få den tysta, irriterande kaninen efter sig. Det är stor tönt-varning på programmet, vilket jag såklart tycker om.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har inte sett veckans kanin, tycker mest jag sett reklam så fort jag satt på tv:n. Jag har varit hemma en vecka med hosta feber. Men i morgon ska jag nog göra ett försök att jobba vi får se hur det går. Nu har Maria fått feber så nu verkar hon fått samma sak.
Kram Maud

Anonym sa...

Det blev inget jobba för mej. Läkaren sjukskrev mej t.o.m. torsdag.Det var en mycket envis förkylning.Ska försöka jobba på fredag då jag jobbar kort dag (lagom att börja med).Nu är Maria hemma med sammma sjukdom som jag, hon ligger i soffan framför tv:n med feber, hosta och "tappad röst".
mvh Maud

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).