torsdag, mars 31, 2011

korsord.


Jag har börjat lösa korsord och tycker att det är mycket trevligt. När man väl kommer in i tänket går det riktigt bra. Positivt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag föredrar kriss kross, tror det heter så. Korsord är jag väldigt dålig på, men det är nog bra för språkläran och allmänbildandet.

KRAM/Maria

Anonym sa...

Jag gillar också korsord. Brukar ibland köpa Knep och Knåp, lite lättare korsord så jag tror att jag är duktigare än jag kanske är...hihi!
Jag har en sån tidning liggande på plats bredvid toan med penna också. Där sitter jag varje morgon löser ett korsord och vaknar till innan jag segar mej in i duschen. Ett tips!! Bra sätt att vakna på.
Kram moster M.

Anonym sa...

Oj, inte speciellt bra på korsord..men Per är kanon på Sudoki o korsord. Han kallar detta för hjärnjumpa. Jag tror också att man tränar sina hjärnceller. Fortsätt du!! Trevlig helg!!!!! mamms

Lindha sa...

Korsord är jättebra. Tydligen ett bra sätt att hålla hjärnan igång på ett bra sätt. Sudoku också, det är beroenderframkallande och när man väl förstått systemet med det så är det otroligt kul.
Min 98åriga farmor löser korsord varje dag - tror det är en av orsakerna till att hon är så pass pigg och har komihåget i behåll.
Önskar dig många trevliga stunder med korsorden. Ett avkopplande, lärorikt tidsfördriv. :-)

Jossan sa...

Korsord är bästa sommarsysslan!

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).