torsdag, mars 31, 2011

korsord.


Jag har börjat lösa korsord och tycker att det är mycket trevligt. När man väl kommer in i tänket går det riktigt bra. Positivt.

lördag, mars 26, 2011

håkan hellström.

Så har man varit på Håkan Hellström-konsert då.

Helt fruktansvärt bra. Det är allt som behövs skrivas denna gång.

måndag, mars 21, 2011

en ram.


Ursäkta för mitt glesa bloggande. Jag hade visst inte så mycket att skriva om som jag trodde. Men med detta inlägg vill jag bara upplysa allmänheten om att jag målade guldramen slarvigt vit. Får se när jag återkommer med intressantare inlägg.

tisdag, mars 15, 2011

som hemma.


En fras som jag tycker används alltför sällan i svenska hem är "känn dig som hemma". När någon säger den frasen till mig är det först då som jag verkligen kan slappna av och då känner jag mig också lite extra speciell. En Becka-funderare angående detta: man räknar ju alltid med att man med de fina orden ska få personen att känna sig väl omhändertagen och trygg, men vad om personen man säger det till inte har det särskilt väl hemma? Har du tänkt på det någongång? Ganska finurligt va?

söndag, mars 13, 2011

veckans kanin.


Till försvar för Alex Schulman i gårdagens inlägg kan jag skriva att pga att han ställde upp som programledare i 'Veckans kanin' lär han ha ganska bra humor trots allt (om han nu inte bara blev tvingad att anta uppdraget förstås). Veckans kanin är, för ovetande, ett tv-program där en stor töntig kanin förföljer en kändis under en veckas tid. Kändisen måste ha gjort en stor tabbe för att bli utsedd till att få den tysta, irriterande kaninen efter sig. Det är stor tönt-varning på programmet, vilket jag såklart tycker om.

lördag, mars 12, 2011

succéprogrammet.


Jag brukar titta på Shulmans show ibland utan att förstå varför. Programmet irriterar mig bara vansinnigt mycket! Nu ska man ju prata gott om människor men eftersom Shulman är näthatets fader kan jag berätta att jag inte helt kan hantera honom som programledare och krönikör. Som pappabloggare älskade jag honom men resten - nej. "Succéprogrammet Shulmans show" är lika jobbigt att lyssna på som mina inspelade kassettband från lågstadieåldern. Enda orsaken till att jag ser programmet är nog att jag gillar inredningen.

torsdag, mars 10, 2011

tänker.


Sitter här i min säng och tänker på lite allt möjligt. Mest konstiga saker som min korridorskompis skulle tycka vara typiska Becka-funderingar. Till exempel: varför heter morötter "gulerötter" på norska? Morötter är ju orangea, inte gula.

bloggarkiv.

sök i min blogg.

antal besökare (från och med 01 december 2009).